Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.90€

Αναζήτηση

Lierac Huile Λάδι Σώματος για Μασάζ κατά των Ραγάδων 100ml

Κωδικός προϊόντος: 10262

Barcode: 3701436917623

Η τιμή μας 24.30€
Άμεσα διαθέσιμο
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 196 Πόντους
Οι καλύτεροι συνδυασμοί

Ανακαλύψτε το νέο λάδι μασάζ που προλαμβάνει τις ραγάδες και τα τραβήγματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης χάρη στα δράση του κατά του κνησμού. Με σύνθεση από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, που περιλαμβάνει τρία φυτικά έλαια: αβοκάντο, αμυγδάλου και μακαντέμια.

Θρέφει - Καταπραΰνει - Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Το Λάδι Μασάζ θρέφει την επιδερμίδα για να αποτρέψει την εμφάνιση ραγάδων, ενώ η δράση του κατά του τραβήγματος ανακουφίζει από τον κνησμό.

Κατάλληλο για έγκυες γυναίκες. 99% συστατικά φυσικής προέλευσης. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Το Λάδι μασάζ βελτιώνει την ελαστικότητα και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος για να βοηθήσει στην πρόληψη της εμφάνισης ραγάδων που σχετίζονται με την εφηβεία, την εγκυμοσύνη και τις μεταβολές του βάρους. Η δράση του κατά του τρβαήγαμτος ανακουφίζει από τον κνησμό που είναι συχνό φαινόμενο στις εγκύους από την αρχή της εγκυμοσύνης τους.

Η καρδιά της σύνθεσης περιλαμβάνει το σύμπλεγμα Lastil [Βισαβολόλη + Σιλανόλη], που επιλέχθηκε για την αναδομητική και καταπραϋντική αποτελεσματικότητά του, σε συνδυασμό με τρία φυτικά έλαια [Αβοκάντο + Αμύγδαλο + Μακαντέμια].

Σύνθεση με 99% από συστατικά φυσικής προέλευσης, με λεπτό άρωμα βαμβακιού και λευκών λουλουδιών, η μη λιπαρή υφή του είναι ιδανική για μια στιγμή ευεξίας και απόλαυσης. Κατάλληλο για έγκυες γυναίκες. Όλοι οι τύποι επιδερμίδας.

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ LASTIL [ΒΙΣΑΒΟΛΟΛΗ + ΣΙΛΑΝΟΛΗ]

Συνδυασμός δύο ενεργών συστατικών με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που αναδομούν τις ίνες κολλαγόνου και καταπραΰνουν.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ

Προσφέροντας θρέψη σε βάθος, ενισχύουν και διατηρούν το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται από τις γυναίκες :

  • 100% Η επιδερμίδα είναι πιο θρεμμένη και ελαστική (1)
  • 100% Το προϊόν ανακουφίζει από τα τραβήγματα και μειώνει το κνησμό (1)

(1) Τεστ χρήσης σε 20 εθελοντές έπειτα από 28 ημέρες

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ με απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ στις περιοχές που επηρεάζονται.

ΝΕΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι συσκευασίες των προϊόντων Phytolastil είναι κατασκευασμένες από έως και 50% ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι 100% ανακυκλώσιμες. Οι χάρτινες συσκευασίες είναι πιστοποιημένες από το FSC (Forest Stewardship Council) και 100% ανακυκλώσιμες.

Truck icon

ΔωρεάνΜεταφορικά
Άνω των 49,90€

Reload order icon
Γρήγορες Αποστολές
Shield icon
ΑσφαλείςΑγορές
Badge icon
20 ΧρόνιαΕμπειρίας
LOYALTY POINTS

Για να σας ευχαριστήσουμε και να σας ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στο κατάστημά μας, σας επιβραβεύουμε για τις αγορές σας! Mε το νέο σύστημα επιβράβευσης για κάθε αγορά που κάνετε πιστώνονται πόντοι στον λογαριασμό σας, τους οποίους έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε σε μελλοντικές αγορές. Κάθε 1€ αγορών επιδοτείτε με 10 πόντους και για κάθε 1000 πόντους που συγκεντρώνετε σας επιστρέφουμε 1€. 

Με τη δημιουργία του λογαριασμού σας, σας προσφέρουμε 999 points δώρο γνωριμίας!

Pharmaspot logo cross icon
WHY CHOOSE US
Photo of a pharmacist holding a tablet

Από το 1970 έως και σήμερα, στο φαρμακείο Χαλιγιάννη που εδρεύει στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής στην Πλ. Ειρήνης 12, ο στόχος μας για την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση, παραμένει σταθερά προσηλωμένος στις ανάγκες υγείας του κοινού, έχοντας αναπτύξει μία μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης μετά από την 50ετή εμπειρία μας. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη
aim P. ⭐⭐⭐⭐⭐ Τι να πρώτο πω για αυτό το online φαρμακείο...Φανταστική εξυπηρέτηση , γρήγορη παραλαβή παραγγελίας και έξτρα δειγματάκια σε γενναίες ποσότητες!! Πολύ καλή δουλειά!! 5 αστεράκια γιατί το αξίζουν, να το προτιμήσετε ανεπιφύλακτα!
Ioulia P. ⭐⭐⭐⭐⭐ Παρήγγειλα χθες πράγματα κ ήρθε από Κομοτηνή Εύβοια την επόμενη μέρα. Με πήραν στα 10 λεπτά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου για να με ενημερώσουν.
Ayse S. ⭐⭐⭐⭐⭐ Άψογη εξυπηρέτηση είμαι πολύ ικανοποιημένη όταν άνοιξα το κουτί μύριζε υπέροχα και πάντα βάζουν δωράκια όσες φορές και αν έχω παραγγέλλει
Sofia T. ⭐⭐⭐⭐⭐ Είχα απορία για ένα προϊόν και εξυπηρετήθηκα άμεσα και με λεπτομέρεια! Πλήρως ικανοποιημένη από τα προϊόντα και από την εξυπηρέτηση, θα το ξαναπροτιμήσω σύντομα.
Map icon
Track your order

Δείτε εδώ την εξέλιξη της παραγγελίας σας