Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.90€

Αναζήτηση

Nuk Easy Learning Μπολ Φαγητού Μωβ, 6m+ 10.255.192

Κωδικός προϊόντος: 1966

Barcode: 10.255.192

Η τιμή μας 8.95€
Άμεσα διαθέσιμο
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 72 Πόντους
Οι καλύτεροι συνδυασμοί

Ιδανικό για τάισμα και για χρήση με το πρώτο του κουτάλι

Αντιολισθητικός πάτος για ασφαλή στερέωση χάρη στην ειδική βεντούζα

Η συσκευασία περιέχει 1 μπολ με 2 καπάκια: 1 εφαρμοστό καπάκι (ιδανικό για όταν βρίσκεστε στον δρόμο), 1 απλό καπάκι για τον φούρνο μικροκυμάτων

Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και για το πλυντήριο πιάτων

Για να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας θα μάθει τους καλούς τρόπους στο τραπέζι! Τα προϊόντα Easy Learning της NUK με τα ειδικά διαμορφωμένα σχήματα και τις έξυπνες λεπτομέρειες φροντίζουν να μην χάνουν τα παιδιά το κέφι τους όταν αρχίζουν να μαθαίνουν να τρώνε και να πίνουν μόνα τους στο οικογενειακό τραπέζι.

Το μπολ φαγητού Easy Learning προσφέρει τη βέλτιστη υποστήριξη κατά το τάισμα, αλλά και αργότερα, όταν τα παιδιά αρχίσουν να τρώνε μόνα τους. Μια βεντούζα στον πάτο φροντίζει για τη σταθερή στερέωση ενώ το κεκλιμένο χείλος βοηθάει ώστε το φαγητό να μην πέφτει εύκολα από το κουτάλι.

Ακόμα και τα εξαρτήματά του είναι αποτέλεσμα μελέτης και σκέψης και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το νοικοκυριό σας: το μπολ κυκλοφορεί με δύο καπάκια – το ένα καλύπτει απλά το μπολ, για παράδειγμα για το ζέσταμα του περιεχομένου του στον φούρνο μικροκυμάτων, ενώ το άλλο είναι εφαρμοστό, για ασφαλή μεταφορά του μπολ ή για διατήρηση του γεύματος στο ψυγείο.

Το μπολ NUK Easy Learning είναι κατάλληλο τόσο για τον φούρνο μικροκυμάτων όσο και για το πλυντήριο πιάτων.

Μπολ φαγητού NUK Easy Learning : Το πρώτο βήμα για να τρώει όπως οι μεγάλοι !

Συσκευασία:1 Μπολ με 2 Καπάκια

Truck icon

ΔωρεάνΜεταφορικά
Άνω των 49,90€

Reload order icon
Γρήγορες Αποστολές
Shield icon
ΑσφαλείςΑγορές
Badge icon
20 ΧρόνιαΕμπειρίας
LOYALTY POINTS

Για να σας ευχαριστήσουμε και να σας ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στο κατάστημά μας, σας επιβραβεύουμε για τις αγορές σας! Mε το νέο σύστημα επιβράβευσης για κάθε αγορά που κάνετε πιστώνονται πόντοι στον λογαριασμό σας, τους οποίους έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε σε μελλοντικές αγορές. Κάθε 1€ αγορών επιδοτείτε με 10 πόντους και για κάθε 1000 πόντους που συγκεντρώνετε σας επιστρέφουμε 1€. 

Με τη δημιουργία του λογαριασμού σας, σας προσφέρουμε 999 points δώρο γνωριμίας!

Pharmaspot logo cross icon
WHY CHOOSE US
Photo of a pharmacist holding a tablet

Από το 1970 έως και σήμερα, στο φαρμακείο Χαλιγιάννη που εδρεύει στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής στην Πλ. Ειρήνης 12, ο στόχος μας για την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση, παραμένει σταθερά προσηλωμένος στις ανάγκες υγείας του κοινού, έχοντας αναπτύξει μία μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης μετά από την 50ετή εμπειρία μας. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη
aim P. ⭐⭐⭐⭐⭐ Τι να πρώτο πω για αυτό το online φαρμακείο...Φανταστική εξυπηρέτηση , γρήγορη παραλαβή παραγγελίας και έξτρα δειγματάκια σε γενναίες ποσότητες!! Πολύ καλή δουλειά!! 5 αστεράκια γιατί το αξίζουν, να το προτιμήσετε ανεπιφύλακτα!
Ioulia P. ⭐⭐⭐⭐⭐ Παρήγγειλα χθες πράγματα κ ήρθε από Κομοτηνή Εύβοια την επόμενη μέρα. Με πήραν στα 10 λεπτά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου για να με ενημερώσουν.
Ayse S. ⭐⭐⭐⭐⭐ Άψογη εξυπηρέτηση είμαι πολύ ικανοποιημένη όταν άνοιξα το κουτί μύριζε υπέροχα και πάντα βάζουν δωράκια όσες φορές και αν έχω παραγγέλλει
Sofia T. ⭐⭐⭐⭐⭐ Είχα απορία για ένα προϊόν και εξυπηρετήθηκα άμεσα και με λεπτομέρεια! Πλήρως ικανοποιημένη από τα προϊόντα και από την εξυπηρέτηση, θα το ξαναπροτιμήσω σύντομα.
Map icon
Track your order

Δείτε εδώ την εξέλιξη της παραγγελίας σας